Att vara allergisk mot ovisshet

5 kommentarer
Jag märker att ovissheten tär. Jag märker att det faktum att jag om en månad tvingas bort från det som varit mest fungerade i mitt liv de senaste åren. Jag märker att det är otroligt tungt att inte veta vad jag ska göra sen. Ja, jag vet såklart lite. Jag vet vad jag vill. Jag söker alla jobb som är intressanta. Är så rädd för att aldrig få jobb. Vet hur orealistiskt det är med tanke på hur stor efterfrågan det är på personer med min kompetens. Har redan fått en rad erbjudanden som jag av olika anledningar behövt tacka nej till. Så egentligen vet jag att jag kommer att få jobb. Egentligen vet jag att trots att det kanske dröjer lite så kommer jag få jobb innan sparpengarna är slut. Jag vet ju. Så vad är det som drar och sliter inom mig? 
 
1 Liss:

skriven

mm..det är läskigt med förändring. Vad är det du pluggat till? Är så nyfiken.

Svar: Jag har pluggat till studie- och yrkesvägledare, ironiskt att vara vägledare och vilsen... Vad jobbar du själv med?
viskningen.blogg.se

2 Liss:

skriven

Jag tror det kommer passar dig bra för du är så förstående och kan då hjälpa vilsna elever. Jag jobbar som biträde på ett äldreboende. Lite stressig emellanåt men mest lugnt.

Svar: Tack ska du ha! Vad har du sökt för utbildning?
viskningen.blogg.se

3 Liss:

skriven

Jag sökte Djursjukskötare. Men jag är lite rädd för att studentlivet ska trigga igång depression igen.. det tog mig nästan ett år att komma tillbaka från min senaste episod jag fick under studenttiden... Har du fått göra studieuppehåll eller har du klarat alla åren?

Svar: Spännande! Jag har en vän som är djursjukskötare. Vad är det med studentlivet som triggar? Jag har inte behövt ta uppehåll. Har haft ganska lugn studietid.
viskningen.blogg.se

4 Liss:

skriven

Jag tänker på all stress, tentaångest och prestationsångest.. Vad skönt att det gått så bra för dig.

Svar: Förstår! Hoppas att du hittar en bra balans så att allt blir bra. Du är stark!
viskningen.blogg.se

5 Liss:

skriven

Ja det hoppas jag med, Tack:)